Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

FINALINIS IŠPARDAVIMAS IKI -70%

Kelnių LAB'as: kas tai ir kodėl?

 

ow studios Kelnių LAB'oratorija - tai visus kelnių modelius vienijantis konceptas, kuris iš arčiau atskleidžia kiekvieno modelio savybes. Ši idėja kilo siekiant palengvinti apsipirkimo procesą ir padėti išsirinkti jums tobulai tinkantį kelnių modelį.

Kelnes suskirstėme į atskiras kategorijas, kurios parodo ow studios komandos ilgą laiką tobulintų kelnių išskirtinumus (savybes) ir tinkamumą skirtingiems figūrų tipams. 

Susipažinkite su skirtingomis kelnių grupėmis iš arčiau ir atraskite geriausiai jūsų figūrai tinkantį modelį čia.

Kelnių modeliai

Šiuo metu mūsų asortimente galite rasti daugiau nei 10 skirtingų modelių kelnių. Nuo platėjančių laisvalaikio kelnių su elastingu juosmeniu iki klasikinių juodų kelnių profesionaliai atrodančių oficialioje aplinkoje. Šie ištobulinti kelnių modeliai pasižymi ne tik patogumu, judėjimo laisve, bet ir aukšta pasiuvimo ir audinių kokybe. 

Detalės

Tikime, kad kokybiškas produktas susideda iš pačių smulkiausių elementų, tad kelnių detalėms skiriame labai daug dėmesio. Tvirtas užsegimas užtrauktuku, posage ir kabliuku, patogios kišenės, profesionalus siūlių apdirbimas - tai tik dalis elementų, kuriuos gerai apgalvojame kartu su ow studios specialistų komanda.

Audiniai

Kruopščiai atrenkame audinius, skiriame itin daug dėmesio jų priežiūrai, ilgaamžiškumui. Pastebėjome, kad audinio pasirinkimas nulemia ne tik kelnių išvaizdą, bet ir dėvėjimo paskirtį. Atraskite sau tinkamiausią ow studios kelnių modelį, rinkitės iš kelių skirtingų audinių ir dėvėkite jas įvairiomis progomis.
Apžiūrėti visas kelnes internetinėje parduotuvėje

Apžiūrėkite ir įsigykite kelnes fizinėse ow studios parduotuvėse:

Neries krant. 18, Kaune

PLC MEGA (8TOGO parduotuvė), Kaune

PC EUROPA (8TOGO parduotuvė, III a.), Vilniuje

Kitame žurnalo įraše susipažinkite su ow studios parduotuvių vadovėmis ir pamatykite Kelnių LAB'o ekspozicijas parduotuvėse Vilniuje ir Kaune

Prekių krepšelis

NEMOKAMAS siuntimas užsakymams nuo 50 Eur Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje

Visas turimas kiekis jau jūsų prekių krepšelyje

Jūsų prekių krepšelis tuščias