Ši svetainė turi ribotą jūsų naršyklės palaikymą. Rekomenduojame pereiti prie Edge, Chrome, Safari arba Firefox.

FINALINIS IŠPARDAVIMAS IKI -70%

ow studios spintos kapsulė – 5 baziniai drabužiai

Visas ow studios asortimentas kuriamas taip, kad lengvai derėtų tarpusavyje bet kuriuo sezonu, tad laiką eikvotą drabužių derinimui dabar galėsite skirti sau.

ow studios komanda rekomenduoja 5 drabužius, kurie gali tapti jūsų kokybiškos spintos pagrindu. Pasinaudokite proga susikurti savo asmeninę spintos kapsulę.

1. Ilgas paltas - lengvas, laisvo modelio, surišamas diržu. Patogu užsimesti net ant storo megztinio ir nesijausti įspraustai į rėmus. Paltas Carly - nepakeičiamas jūsų šaltojo sezono palydovas - itin jaukus ir šiltas.

2. Švarkas. Rekomenduojame rinktis tiesaus silueto, šiek tiek laisvesnio modelio. Šio tipo švarką galėsite lengvai priderinti ne tik ofise, bet ir laisvalaikiu. ow studios švarkas su dvieiliu užsegimu pagamintas iš aukštos kokybės portugališko audinio, todėl yra nepakeičiamas drabužių spintoje.

3. Balti marškiniai – vienas universaliausių drabužių, kuris gali būti pritaikomas tiek šiltuoju, tiek šaltuoju sezonu. Sluoksniuokite, dėvėkite prasegtus, užlenktais rankogaliais, po megztiniais.

4. Klasikinės kelnės. Puikiai tinkančios tiek ofisui, tiek laisvalaikiui. Derinkite prie marškinių, megztinių, džemperių, marškinėlių. Šios ow studios klasikinės siaurėjančio silueto kelnės yra pagamintos iš portugališko audinio su elastanu, todėl jausitės lyg su antra oda.

5. Vidutinio ilgio sijonas gali tapti jūsų stiliaus akcentu. ow studios modelis Arin su užtrauktukais gali būti transformuojamas, todėl kiekvieną kartą dėvint galėsite atrasti vis kitą variaciją. Midi sijonas puikiai atrodys tiek su grubiais auliniais, tiek su aukštakulniais.

Apsilankykite ow studios parduotuvėse arba apsipirkite internetu www.ow-studios.lt.

 

Prekių krepšelis

NEMOKAMAS siuntimas užsakymams nuo 50 Eur Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje

Visas turimas kiekis jau jūsų prekių krepšelyje

Jūsų prekių krepšelis tuščias